Pozovite nas +381 13 331 852

 

Isporuka

Isporuka kurirskom službom
Isporuka se vrši putem kurirske službe City Express, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.
Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, kurir će vas kontaktirati na mobilni telefon.
Plaćanje se vrši prilikom isporuke, a pošiljku će pratiti i naš račun, kao i garancija (ako ono što ste naručili podleže garanciji). Kuriru plaćate tačno iznos koji je na računu - ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Takođe, od kurira obavezno tražite račun, koji prati svaku našu pošiljku.
Inače, prilikom slanja pošiljke dobićete i naš automatski email, što vam je znak da mošete da očekujete isporuku - istog ili sledećeg dana.

Lično preuzimanje
Ukoliko ne želite da snosite troškove isporuke, naručene proizvode možete i lično preuzeti.
U ovom slučaju nije potrebno da uplatu izvršite unapred. Našu adresu i radno vreme možete pronaći na našoj kontakt stranici.

Naravno, uz proizvod dobijate i račun, kao i odgovarajuću garanciju.

Postupak za pravna lica
Pravna lica će po popunjavanju narudžbine od nas dobiti predračun (koji šaljemo emailom, ili faksom). Po prijemu vaše uplate, prelazimo na isporuku proizvoda - koja može biti putem kurirske službe, ili putem ličnog preuzimanja. Naravno, uz proizvod dobijate i račun, kao i odgovarajuću garanciju.

Koji su rokovi za isporuku?
Ukoliko proizvod imamo spreman u magacinu i ukoliko naručite do 13:30, slanje je istog, a isporuka narednog dana. Ukoliko proizvod nemamo u magacinu, najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 3 radna dana po potvrdi narudžbine. Na to treba dodati još 1 dan koliko je paketu treba da stigne do vas. Ukoliko se proizvod kojim slučajem čeka nešto duže - o tome ćemo vas obavestiti.

U koje doba dana će porudžbina biti isporučena?
Ovo prvenstveno zavisi od kurira kurirske službe. U velikim gradovima isporuka je obično u jutarnjim časovima, ali može biti i u popodnevnim, do 16:00. Porudžbine u velikim gradovima se isporučuju i subotom.
Ukoliko niste sigurni da li ćete biti kući, bolje je da ostavite adresu na poslu ili kućnu adresu nekog od vaših ko može da preuzme i plati pošiljku.

Da li mogu da dođem kod vas i platim u gotovini?
Možete doći da lično preuzmete narudžbinu.

Da li isporučujete i na Kosovo i Metohiju?
Da, ali ove narudžbine moraju biti uplaćene unapred. Generalno, zbog carine koju je uvela tzv Vlada Kosova, nije preporučljivo naručivati tehničku robu, kao ni bilo šta veće vrednosti (vrednosti preko 10000 din). 
Inače, pošiljke na Kosovu i Metohiji se isporučuju preko mreže PTT Srbije,
koja funkcioniše ne samo na severu Kosova, već i u srpskim enklavama širom Kosova.

Želim da isporuka bude u određeno vreme, kako to da vam saopštim? 
Na ekranu gde ostavljate svoje lične podatke imate polje za komentar, molimo da tu upišete sve bitne napomene. Ipak, imajte u vidu da isporuku vrši kurirska služba, tako da je potrebna i doza fleksibilnosti.